MERKEZ HALİT PAŞA İLKOKULU


Vizyon: Halitpaşa İlkokulu olarak isteğimiz... Öğrencilerimizi geleceğin dünyasına hazırlamak; o dünyaya ve ülkemize katkı sağlayacak yaşam becerileri ile donatmak. Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.Okulumuzda, her veli ve herkes, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.Velilerimiz, öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bilinçli olsun.Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun.Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye, daha güzele ulaşmak için çalışsın.Okulumuzda, her davranış, her olay, her faaliyet sevgiye dayalı olsun.

Misyon: Halitpaşa İlkokulu olarak amacımız, öğrencilerinin kendilerine özgü niteliklerini yitirmeden: Doğaya ve çevresine duyarlı,Tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı,Birey haklarının bilincinde olan,Sorgulayıcı bakış açısına sahip,Bilgiye ulaşma yollarını bilen,Kendine güvenen,Atatürk İlkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen,Etik değerlere sahip, Barış dolu bir dünya için yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: DERSLER BAŞLANGIÇ SAATİ BİTİŞ SAATİ 1.DERS 08:30 09:10 2.DERS 09:25 10:05 3.DERS 10:20 11:00 4.DERS 11:15 11:55 5.DERS 13:15 13:55 6.DERS 14:10 14:50
Isınma: Doğalgazlı/Kombi
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Taşımalı öğrencilerimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 50

Telefon - 05317975799

Belgegeçer - (478) 211 3363

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ardahanhalitpasailkokulu.meb.k12.tr

Adres - ATATÜRK MAH. KARS CAD. HALIT PASA ORTAOKULU BLOK NO 40 MERKEZ / ARDAHAN

Öğretmen :11
Öğrenci :176
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :2
Kütüphane Kitap Sayısı :948
Öğretim Şekli :Normal / Gündüzlü / Taşımalı

Yerleşim Yeri - Okulumuz Atatürk Mahallesi Kars Caddesi Sanayi yolu üzerinde kuzeyinde Halit Paşa Ortaokulu, doğusunda Ticaret Lisesi , batısında okul lojmanları, güneyinde 2 nolu sağlık ocağı ve Kars Caddesinin ortasında kalmaktadır. Okul çevresindeki mahalle halkının büyük bir kısmı tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır. Mahalle halkı genelde alt gelir gurubundandır.

Adres - ATATÜRK MAH. KARS CAD. HALIT PASA ORTAOKULU BLOK NO 40 MERKEZ / ARDAHAN

Ulaşım Şehir içi dolmuşları

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1,5 km